Checkin.fiVaraa lennot ja hotelli

Turkish Airlines

Lähtöselvityksen voi tehdä internetissä kaikille Suomesta lähteville Turkish Airlinesin lennoille aikaisintaan 24 tuntia ja viimeistään 90 minuuttia ennen lähtöä.

Lentoyhtiö on nähnyt vaivaa ja tehnyt suomenkielisen nettisivut, joka osoittaa sen että he arvostavat suomalaisia kuluttajia enemmän kuin useimmat muut suuret lentoyhtiöt.

Mitä tietoja tarvitsen lähtöselvityksen tekemiseen?

Tarvitset joko

a) etu- ja sukunimet siinä muodossa kuin ne ovat lentolipussa sekä lentolipun numeron (E-ticket Number), joka on 13 numeroa pitkä numerosarja lentolippuvahvistuksessasi; tai

b) etu- ja sukunimet siinä muodossa kuin ne ovat lentolipussa sekä lentoyhtiön käyttämän varaustunnuksen (Booking Reference), joka on kuusi merkkiä pitkä. Huomaathan, että joillakin matkatoimistoilla on varauksessa ensimmäisenä oman varausjärjestelmänsä varaustunnus, joka ei välttämättä ole sama kuin lentoyhtiön varaustunnus. Lentoyhtiön varaustunnuksen pitäisi kuitenkin aina löytyä lentolippuvahvistuksesta. (Englanninkielisenä esim. "booking ref," "airline confirmation," "airline ref" tai "record locator".)