Checkin.fiVaraa lennot ja hotelli

Finnair

Finnair suosittelee lähtöselvityksen tekemistä joko netissä tai lentoaseman itsepalveluautomaateilla. Esimerkiksi Helsinki-Vantaan lentoasemalla ei enää ole entistä määrää lähtöselvitystiskejä, vaan ne on korvattu matkatavaran jättämistä varten tarkoitetuilla "BAG DROP" -tiskeillä.

Finnairin reittilennoille voit tehdä lähtöselvityksen aikaisintaan 36 tuntia ennen lähtöä. Huomaathan, että ns. lomalennoille AY1001-AY2999 lähtöselvitys avataan netissä myöhemmin, n. 19 tuntia ennen lähtöä.

Lähtöselvitys tekstiviestillä!

Jos olet Finnair Plus -kanta-asiakas, lähettää Finnair sinulle tekstiviestin, johon vastaamalla voit suorittaa lähtöselvityksen kaikkein vaivattomimmin.

Mitä tietoja tarvitsen lähtöselvityksen tekemiseen?

Tarvitset joko

a) lentolipun numeron (E-lippu), josta ensimmäiset kolme numeroa (105) laitetaan ensimmäiseen kenttään ja loput 10 numeroa seuraavaan sekä sukunimen siinä muodossa kuin se on lentolipussa; tai

b) Finnairin käyttämän varaustunnuksen, joka on kuusi merkkiä pitkä, sekä sukunimen siinä muodossa kuin se on lentolipussa. Huomaathan, että matkatoimistoilla on yleensä varauksessa ensimmäisenä oman varausjärjestelmänsä varaustunnus, joka ei välttämättä ole sama kuin lentoyhtiön varaustunnus. Lentoyhtiön varaustunnuksen pitäisi kuitenkin aina löytyä lentolippuvahvistuksesta. (Englanninkielisenä esim. "airline reservation code", "airline confirmation", "booking reference" tai "record locator".)

Lomalennon lähtöselvitys aloitetaan matkanjärjestäjältä saadulla varaustunnuksella ja nimellä.

Lisätietoja ja palaute

Lisätietoja: http://www.finnair.com/FI/FI/information-services/check-in

Finnair, e-palvelujen tuki, puh. 0203 140 200 (avoinna arkisin klo 8–20 ja viikonloppuisin klo 9–18), ei lipunmyyntiä.