Checkin.fiVaraa lennot ja hotelli

LOT

LOT:n matkustajat voivat käyttää nettilähtöselvitystä, valita haluamansa istumapaikan ja tulostaa oman boarding-korttinsa matkustaessaan Helsingistä Varsovaan sekä myös jatkolennolle Varsovasta, mikäli lennot ovat samalla lipulla eikä Varsovassa pysähdytä yli 24 tunniksi.

Internet-lähtöselvityksen voi tehdä aikaisintaan 24 tuntia ja viimeistään 2 tuntia ennen lennon lähtöaikaa. Boarding-kortti on itse tulostettava mukaan matkalle.

Vain käsimatkatavaran kanssa matkustavat voivat siirtyä suoraan turvatarkastukseen ja lähtöportille.

Matkustajat, joilla on kirjattavaa (ruumaan menevää) matkatavaraa, jättävät laukkunsa LOT:n lähtöselvityksen drop off-tiskille terminaali 1:ssä, ennen turvatarkastukseen ja lähtöportille menoa.

Mobiililähtöselvitys matkapuhelimella ei ole vielä käytössä Helsingistä lähteville lennoille. Paluumatkalle Varsovasta Helsinkiin sen voi jo tehdä, samoin monista muista maista lähteville LOT:n lennoille. Lisätiedot mobiililähtöselvityksestä tästä linkistä.

Mitä tietoja tarvitsen lähtöselvityksen tekemiseen?

Tarvitset joko

a) lentolipun numeron (E-ticket number), joka on 13 numeroa pitkä numerosarja lentolippuvahvistuksessasi sekä lennon numeron (valitse pudotusvalikosta LO ja laita perässä olevaan kenttään pelkkä numero ilman LO:ta); tai

b) LOT:n käyttämän varauskoodin (Booking code), joka on kuusi merkkiä pitkä, sekä lennonnumeron (valitse pudotusvalikosta LO ja laita perässä olevaan kenttään pelkkä numero ilman LO:ta). Huomaathan, että joillakin matkatoimistoilla on varauksessa ensimmäisenä oman varausjärjestelmänsä varaustunnus, joka ei välttämättä ole sama kuin lentoyhtiön varauskoodi. Lentoyhtiön varauskoodin pitäisi kuitenkin aina löytyä lentolippuvahvistuksesta. (Englanninkielisenä esim. "booking ref," "airline confirmation," "airline ref" tai "record locator.")