Checkin.fiVaraa lennot ja hotelli

Norwegian

Suomesta tai muista Pohjoismaista Eurooppaan* lähdettäessä ei lähtöselvitystä tarvitse tehdä ollenkaan jos sinulla ei ole lainkaan ruumaan menevää matkatavaraa. Voit mennä suoraan lähtöportille. Muista kuitenkin, että sinun täytyy olla lähtöportilla viimeistään 20 minuuttia ennen koneen lähtöaikaa Pohjoismaiden sisäisillä lennoilla ja viimeistään 30 minuuttia ennen koneen lähtöaikaa muilla lennoilla.

*HUOM! Iso-Britanniaan matkustettaessa lähtöselvitys on pakollinen.

Jos sinulla on kuitenkin ruumaan menevää matkatavaraa, tai lento lähtee muualta kuin Pohjoismaista, tulee sinun tehdä lähtöselvitys lentokentällä perinteiseen tapaan tiskillä tai automaatilla.

Monille Euroopan sisäisille lennoille on mahdollista tehdä lähtöselvitys netissä kirjautumalla Norwegianin verkkosivuille ja seuraamalla sieltä löytyviä ohjeita. Kirjautumiseen tarvitaan joko aiemmin luotu käyttäjäprofiili tai lentovarauksen varausnumero ja matkustajan sukunimi. Huomaathan, että matkatoimistoilla on yleensä varauksessa ensimmäisenä oman varausjärjestelmänsä varaustunnus, joka ei välttämättä ole sama kuin lentoyhtiön varaustunnus. Lentoyhtiön varaustunnuksen pitäisi kuitenkin aina löytyä lentolippuvahvistuksesta. (Englanninkielisenä esim. "booking ref," "airline confirmation," "airline ref" tai "record locator.") Kirjaudu sisään tästä >>

Jos matkustajalla on ruumaan laitettavaa matkatavaraa, täytyy matkatavaralipuke käydä tulostamassa lentokentän itsepalveluautomaatilla tai palvelutiskillä vaikka lähtöselvitys Norwegianin lennolle olisi tehty netissä. Matkatavarat täytyy jättää aikarajojen puitteissa lentoaseman "bag drop" pisteeseen.