Checkin.fiVaraa lennot ja hotelli

Norwegian

Helsinki-Vantaan lentoasemalla Norwegian ohjaa kaikki matkustajat tekemään lähtöselvityksen itsepalvelukanavissa, eli käytännössä netissä ennen tuloa lentoasemalle tai lentoaseman itsepalveluautomaateilla. Jos matkustajalla on ruumaan laitettavaa matkatavaraa, tulee ne jättää lähtölselvityksen tekemisen jälkeen "BAG DROP" -tiskillä. Sellaisilla lentokentillä, missä itsepalveluautomaatteja ei ole käytössä, voi lähtöselvityksen tehdä perinteiseen tapaan lähtöselvitystiskillä.

Lähtöselvitys tehdään netissä kirjautumalla Norwegianin verkkosivuille ja seuraamalla sieltä löytyviä ohjeita. Kirjautumiseen tarvitaan joko aiemmin luotu käyttäjäprofiili tai "varauksen viite" eli varaustunnus ja matkustajan sukunimi. Huomaathan, että matkatoimistoilla on yleensä lentolipussa ensimmäisenä oman varausjärjestelmänsä varauskoodi, joka ei välttämättä ole sama kuin lentoyhtiön varaustunnus. Lentoyhtiön varaustunnuksen pitäisi kuitenkin aina löytyä lentolippuvahvistuksesta. (Englanninkielisenä esim. "airline reservation code," "airline confirmation," "booking reference" tai "record locator.") Kirjaudu sisään tästä >>

Jos matkustajalla on ruumaan laitettavaa matkatavaraa, täytyy matkatavaralipuke käydä tulostamassa lentokentän itsepalveluautomaatilla tai palvelutiskillä vaikka lähtöselvitys Norwegianin lennolle olisi tehty netissä. Matkatavarat täytyy jättää aikarajojen puitteissa lentoaseman "bag drop" pisteeseen.