Checkin.fiVaraa lennot ja hotelli

Air Berlin

Voit tehdä lähtöselvityksen yksinkertaisesti ja mukavasti internetissä aikaisintaan 30 tuntia ennen ja viimeistään 2 tuntia ennen lennon lähtöä.

Kun olet syöttänyt varausnumerosi ja sukunimesi voit valita itsellesi sekä enintään 10 mukana matkustavalle henkilölle istumapaikan tai tarvittaessa vielä muuttaa istumapaikkaa. Sen jälkeen saat tarkistuskortin – halutessasi myös mobiilina matkapuhelimeesi, PDF:nä sähköpostilla tai PDF:nä tulostettavaksi.

Lentokentällä voit siirtyä suoraan lentoportillesi ja vältyt näin odotusajalta lähtöselvitystiskillä. Jos haluat jättää matkatavaraa ruumassa kuljetettavaksi, käytä tähän varattuja matkatavaran luovutustiskejä (Baggage drop-off -tiskejä) tai Check-in -lähtöselvityspisteitä.

Lähtöselvityksen voi tehdä internetissä kaikille Air Berlinin Suomesta lähteville lennoille ja useissa tapauksissa myös ulkomaan kentiltä lähdettäessä. Näet tästä linkistä ajan tasalla olevat lähtökentät, missä internet-lähtöselvityksen voi tehdä: Lue lisää

Mitä tietoja tarvitsen lähtöselvityksen tekemiseen?

Tarvitset lentoyhtiön käyttämän varausnumeron (Booking number), joka on kuusi merkkiä pitkä, sekä sukunimen siinä muodossa kuin se on lentolipussa. Huomaathan, että matkatoimistoilla on yleensä varauksessa ensimmäisenä oman varausjärjestelmänsä varausnumero, joka ei välttämättä ole sama kuin lentoyhtiön varausnumero. Lentoyhtiön varausnumeron pitäisi kuitenkin aina löytyä lentolippuvahvistuksesta. (Englanninkielisenä esim. "airline confirmation", "airline ref", "booking ref" tai "record locator".)